hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Almanya'da Galatasaray sevinci

    Almanyada Galatasaray sevinci
    expand

    Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci turunda Almanya'nın Schalke 04 takımıyla eşleşmesi, Almanya'da yaşayan Türkler'i sevindirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Köln Galatasaray Derneği Başkanı Yakup Peker, Galatasaray'ın Schalke 04 ile eşleşmesinden dolayı sevindiklerini belirterek, "Schalke 04'ün rakibimiz olması, Almanya'daki ve özellikle de Ruhr bölgesinde yaşayan tüm Galatasaraylılar'ı ve üyelerimizi müthiş derecede heyecanlandırdı" dedi.

    Schalke'nin istedikleri bir rakip olduğunu ifade eden Peker, "Yıllar sonra Galatasaray'a yaşadığımız bölgede ev sahipliği yapmayı hayal ediyorduk. Tüm hayallerimiz gerçek oldu. Galatasaray iki maçını da adeta evinde oynayacak. Böyle bir olay tüm dünyada sadece Türk takımlarına ve en çok da Galatasarayımız'a nasip oluyor" diye konuştu.

    Taraftarlar olarak kura sonrası hemen organize olmaya başladıklarını dile getiren Peker, "Sadece Köln'den 10 otobüs kaldıracağız. Ruhr bölgesinde bir milyon Türk göçmen yaşamakta. Eğer stat 150 bin kişilik olsaydı, yine doldururduk. Bize bu mutlulukları yasattığı için Fatih Terim'e, futbolcularımıza ve başkanımız ile birlikte yönetimimize yürekten teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

    Peker turu geçeceklerine emin olduklarını sözlerine ekledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow